PELAKSANAAN
Tarikh: 14 April 2015 (Selasa)
Masa: 1.30
– 3.30 petang
Tempat: SK
Padang Midin
SASARAN PENYERTAAN
- Murid – murid tahun 4, tahun 5 dan tahun 6.
OBJEKTIF
-Memberi pendedahan
secara amali kepada murid tentang cara-cara memasak dengan betul.
-Memupuk nilai kerjasama antara
ahli
-Menerapkan semangat dan keyakinan diri.
-Menarik minat murid untuk
menyertai aktiviti kokurikulum.
-Melibatkan murid secara aktif
dalam bidang kokurikulum.
PELAKSANA
AHLI JAWATANKUASA
Penasihat : Tn. Hj. Md. Sidek B Besar (GB)
Pengerusi :
Pn. Hjh. Sharifah Kamariah Bt. Tuan Ngah
Setiausaha
Kokurikulum : En. Wan Aznul
Faizal B Wan Endut
Penyelaras
Unit Uniform : En. Ahmad Nazim B Jusoh
AJK
HAKIM
- Pn. Hjh. Sharifah Kamariah Bt. Tuan Ngah
- Pn. Hjh Zainab Bt Mohd Noor
- Cik Nor Syuhada Bt Khalid
- Cik Norkamilah Bt Ismail
- Cik Salsabila Bt Mohd Amran
AJK HADIAH
Unit
Puteri Islam
1.
Pn.
Sharifah Maria Bt Syed Zainal Abidin (K)
2.
Semua
guru Unit Puteri Islam
AJK TEMPAT
DAN SIARAYA
Unit Pengakap
1. En. Wan Mohd Rizal B. Wan
Embong (K)
2. Semua guru Unit Pengakap
AJK GAMBAR
DAN DOKUMENTASI
Unit
Persatuan Bulan Sabit Merah
- En. Mohd Junaidi B Mohd Muktar (K)
- Semua guru Unit PBSM
AJK BAHAN
MENTAH MAKAN/ MINUM MURID
Unit Tunas Pandu Puteri
- Pn. Wan Rofeza Bt Wan Zain
(K)
- Semua guru Unit Tunas
Pandu Puteri
AJK KESELAMATAN DAN KAWALAN MURID
Unit Tunas
Kadet Remaja Sekolah
- Pn. Rosliza Bt Said (K)
- Semua guru Unit Tunas Kadet Remaja Sekolah